Voer

Ruwvoer vormt de basis van het rantsoen voor melkkoeien. Op veel bedrijven in Nederland wordt ruwvoer in eigen beheer geteeld. Hierdoor wordt het niet direct inzichtelijk welke waarde het ruwvoer op het bedrijf vertegenwoordigt. Door op het erf zorgvuldig met ruwvoer om te gaan, blijven de voerverliezen beperkt. Dit levert direct een positief resultaat op voor u als veehouder.

De RuwvoerWijzer helpt u hierbij en is een praktische tool voor veehouders om het proces van inkuilen tot het voeren op het veehouderijbedrijf te optimaliseren. Daarnaast kunt u een berekening maken van de benodigde grootte van de voeropslagen op uw bedrijf.

Hieronder kunt u de RuwvoerWijzer selecteren. Via START kunt u de wijzer direct starten. Door op (plaatje icoontje) krijgt u een uitleg over de werking van de BeveiligingsWijzer.

RuwvoerWijzer
Veehouderij

De RuwvoerWijzer is een praktische tool voor veehouders om het proces van inkuilen tot het voeren op het veehouderijbedrijf te optimaliseren. Daarnaast kunt u een berekening maken van de benodigde grootte van de voeropslagen op uw bedrijf.

Start

RuwvoerWijzer
Veehouderij

SECTOREN: Veehouderij
TOPICS:
Ruwvoer, inkuilen, voertransport, regelgeving
BELANG:
Kosteneffectief omgaan met ruwvoer, verminderen van voerverliezen, optimaliseren voeropslag.
PRIJS: Gratis
PERIODE: 6 maanden
AANBIEDER:
Bosch Beton, Agridek, Broos Water
CATEGORIEËN:
Regelgeving
Vragenlijst
Resultaat
Advies
Oplossingen