HET AGRIWIJZER ABONNEMENT DAT BIJ U PAST

Transitie

€ 115,00

per abonnee per jaar

1 jaar

Toegang tot alle Wijzers

Voor een periode van één jaar

Opslag en hergebruik van de Wijzerresultaten voor uw eigen transitieplan. Onbeperkt toegang tot de ‘AgriMarkt’ met apps, tools, producten en diensten van leveranciers en fabrikanten. Gratis jaarlijks statistiek rapport van uw sector voor uw eigen transitieplan.

Abonnementstarief is exclusief BTW
AgriWijzer abonnement
Transitie 1 jaar€ 115,00
Periode 05-12-2022 tot 05-12-2023
21% BTW€ 24,15
Totaal inclusief BTW€ 139,15

LTO lidmaatschapsnummer

Vul uw eventuele LTO lidmaatschap nummer in en u ontvangt direct 15% korting op uw AgriWijzer abonnement.

Heeft u uw LTO lidmaatschapsnummer niet bij de hand of bent u het wellicht vergeten of kwijt, neem dan direct contact op met

LTO leden contact?

Bel vrijblijvend 088 - 888 67 77
ma t/m vrij 08:30 - 17:00 uur


BRUIKBAAR ABONNEMENT

Op en rondom het bedrijf

De milieuregels en wetgeving in de agrarische sector veranderen snel en worden steeds strenger. Met behulp van de diverse thematische wijzers kunt u eenvoudig controleren of alles op en rondom uw bedrijf voldoet aan de regelgeving. Een wijzer maakt eventuele aandachtspunten inzichtelijk en biedt handige maatwerkadviezen en (product) oplossingen, die u direct kunt toepassen. Zowel bij een bestaand bedrijf als bij eventuele renovatie of nieuwbouwplannen.

Actuele wijzers

Handig voor periodiek gebruik

VITALFLUID
Plasma-geactiveerd water

Met de wijzers op AgriWijzer bent u altijd op de hoogte van de actuele regelgeving, ontwikkelingen, aandachtspunten en oplossingen binnen een agrarisch thema

Hoe werkt het?

Selecteer in het WijzerOverzicht een voor u relevant agrarisch thema. En controleer vervolgens in maximaal 5 stappen, hoe u uw agrarisch bedrijf duurzaam kunt verbeteren inzake het gekozen thema.


AgriWijzer maakt u wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en zet bruikbare tips en praktische oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u zich goed (her)- oriënteren op de regelgeving van nu en later.

AgriWijzer stelt u als boer, tuinder en teler in staat om in de ontwikkeling van uw bedrijf de juiste keuzes te maken. U bent verzekerd van onafhankelijk advies en oplossingen om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving.

U kiest de Wijzers die voor u relevant zijn en/of waarin u actief bent. Bekijk via het Wijzeroverzicht wat voor u interessant is.

AgriWijzer
is ontwikkeld door