Advies

Gericht advies op basis van
de uitkomst van de vragenlijst

Via 'Advies' krijgt u op basis van de uitkomst van de vragenlijst en het resultaat een gericht advies met handige tips, afgestemd op uw bedrijfssituatie. Dit geldt voor de huidige situatie op uw bedrijf, maar ook wanneer u plannen heeft voor uitbreiding, renovatie en nieuwbouw op en rondom het bedrijf.

De gegeven adviezen en tips zijn bijvoorbeeld aanbevelingen voor veranderingen in uw werkzaamheden, aanpassingen in de door u gehanteerde werkwijze en de inrichting van uw bedrijf of een ander gebruik van machines, werktuigen, apparaten en materialen.

U bent verzekerd van onafhankelijk advies om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving. Hiermee voorkomt u dat u later onnodig geld moet uitgeven en overheden bij controles niet tevreden zijn.

Actuele wijzers

Handig voor periodiek gebruik

Sensoterra
Bodemvochtsensoren

Met de wijzers op AgriWijzer bent u altijd op de hoogte van de actuele regelgeving, ontwikkelingen, aandachtspunten en oplossingen binnen een agrarisch thema

Hoe werkt het?

Selecteer in het WijzerOverzicht een voor u relevant agrarisch thema. En controleer vervolgens in maximaal 5 stappen, hoe u uw agrarisch bedrijf duurzaam kunt verbeteren inzake het gekozen thema.


AgriWijzer maakt u wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en zet bruikbare tips en praktische oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u zich goed (her)- oriënteren op de regelgeving van nu en later.

AgriWijzer stelt u als boer, tuinder en teler in staat om in de ontwikkeling van uw bedrijf de juiste keuzes te maken. U bent verzekerd van onafhankelijk advies en oplossingen om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving.

U kiest de Wijzers die voor u relevant zijn en/of waarin u actief bent. Bekijk via het Wijzeroverzicht wat voor u interessant is.

AgriWijzer
is ontwikkeld door