Over AgriWijzer

AgriWijzer is een product van AgriWijzer BV uit Emmeloord. AgriWijzer is een online informatieportaal voor iedere agrarische ondernemer die zijn bedrijf toekomstgericht en duurzaam wil ontwikkelen. Het portaal is thematisch ingericht in de vorm van Wijzers. In iedere Wijzer staat een actueel thema in de landbouw centraal. Met AgriWijzer is iedere agrarische ondernemer voorbereid op de toekomst.

De landbouw heeft continue te maken met snel veranderende ontwikkelingen en steeds stengere regels en eisen. Het lijken er steeds meer te worden. Het is voor een agrarische ondernemer erg lastig om alle veranderingen goed bij te houden en hier met het bedrijf op in te spelen. Ook het vinden van praktijkgerichte en goede maatwerkoplossingen is vaak moeilijk. Hoe houdt u de ontwikkelingen bij en ziet u door de bomen het bos nog?

AgriWijzer brengt actuele ontwikkelingen en veranderingen overzichtelijk in beeld en maakt u wegwijs in de wirwar van regels en eisen en zet praktische oplossingen en bruikbare tips op en rond het bedrijf in vijf stappen op een rij. Per sector is alles overzichtelijk geordend en weergegeven in ‘boerentaal’. Agriwijzer bespaart u daarmee tijd en geld.

Met Agriwijzer toetst u uw huidige bedrijf en uw uitbreidingsplannen regelmatig en eenvoudig aan ontwikkelingen die voor uw bedrijf van toepassing zijn. U krijgt een gericht advies over maatregelen, welke aansluiten bij uw (toekomstige) bedrijfssituatie. Hiermee voorkomt u dat u later onnodig geld moet uitgeven en overheden bij controles niet tevreden zijn.

AgriWijzer gaat samen met agrariërs, het landbouwbedrijfsleven, belangenbehartigers en overheden voortdurend de uitdaging aan, om voor u te komen tot haalbare en betaalbare oplossingen en technische innovaties voor de belangrijkste knelpunten in de land- en tuinbouw. AgriWijzer doet dit vanuit de overtuiging dat de landbouw behoefte heeft aan kosteneffectieve maatregelen en oplossingen, die vanuit het perspectief van boeren en tuinders stimulerend en motiverend zijn en met voldoende zekerheid bijdragen aan het toekomstgericht en duurzaam ontwikkelen van het agrarische bedrijf.

Actuele wijzers

Handig voor periodiek gebruik

BeveiligingsWijzer
Intensief Veehouderij

Met de wijzers op AgriWijzer bent u altijd op de hoogte van de actuele regelgeving, ontwikkelingen, aandachtspunten en oplossingen binnen een agrarisch thema

Hoe werkt het?

Selecteer in het WijzerOverzicht een voor u relevant agrarisch thema. En controleer vervolgens in maximaal 5 stappen, hoe u uw agrarisch bedrijf duurzaam kunt verbeteren inzake het gekozen thema.


AgriWijzer maakt u wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en zet bruikbare tips en praktische oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u zich goed (her)- oriënteren op de regelgeving van nu en later.

AgriWijzer stelt u als boer, tuinder en teler in staat om in de ontwikkeling van uw bedrijf de juiste keuzes te maken. U bent verzekerd van onafhankelijk advies en oplossingen om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving.

U kiest de Wijzers die voor u relevant zijn en/of waarin u actief bent. Bekijk via het Wijzeroverzicht wat voor u interessant is.

AgriWijzer
is ontwikkeld door