Oplossingen

Bruikbare praktische oplossingen
van geselecteerde leveranciers

De door AgriWijzer geselecteerde leveranciers leveren bruikbare praktische oplossingen op en rondom uw bedrijf, voor de bij uw beantwoording van de vragenlijst geconstateerde aandachtspunten.

  • Oplossing direct toepasbaar per aandachtspunt
  • Gerichte offerte voor de geboden oplossing
  • Alle leveranciers geselecteerd door AgriWijzer
  • Bruikbare praktische oplossingen

Milieu-richtlijnen en wetgeving

De adviseurs van AgriWijzer toetsen de door leveranciers aangeboden oplossingen zorgvuldig of deze voldoen aan de actuele Nederlandse en Europese milieurichtlijnen en wetgeving. Dit is een absolute voorwaarde voor AgriWijzer om een oplossing voor een bepaald aandachtspunt via een sectorwijzer aan u te adviseren.

Actuele wijzers

Handig voor periodiek gebruik

BALANSBAL
REDUCEERT UITSTOOT

Met de wijzers op AgriWijzer bent u altijd op de hoogte van de actuele regelgeving, ontwikkelingen, aandachtspunten en oplossingen binnen een agrarisch thema

Hoe werkt het?

Selecteer in het WijzerOverzicht een voor u relevant agrarisch thema. En controleer vervolgens in maximaal 5 stappen, hoe u uw agrarisch bedrijf duurzaam kunt verbeteren inzake het gekozen thema.


AgriWijzer maakt u wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en zet bruikbare tips en praktische oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u zich goed (her)- oriënteren op de regelgeving van nu en later.

AgriWijzer stelt u als boer, tuinder en teler in staat om in de ontwikkeling van uw bedrijf de juiste keuzes te maken. U bent verzekerd van onafhankelijk advies en oplossingen om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving.

U kiest de Wijzers die voor u relevant zijn en/of waarin u actief bent. Bekijk via het Wijzeroverzicht wat voor u interessant is.

AgriWijzer
is ontwikkeld door