Regelgeving

Toegankelijke en begrijpelijke
milieu-wetgeving en regelgeving

AgriWijzer heeft de milieu-wetgeving vertaald in 'boerentaal' voor vier verschillende agrarische sectoren: de veehouderij-, de glastuinbouw-, de akkerbouw- en de openteelt-sector.

Toegespitst op uw situatie

De milieuregels in de veehouderij veranderen snel en worden steeds strenger. Met behulp van de VeehouderijWijzer kunt u eenvoudig controleren of alles op en rondom uw bedrijf voldoet aan de regelgeving. De VeehouderWijzer maakt eventuele knelpunten inzichtelijk en biedt handige maatwerkadviezen en oplossingen, die u direct kunt toepassen. Zowel bij een bestaand bedrijf als bij eventuele renovatie of nieuwbouwplannen.

Actuele wijzers

Handig voor periodiek gebruik

AmmoniakWijzer
REDUCTIE

Met de wijzers op AgriWijzer bent u altijd op de hoogte van de actuele regelgeving, ontwikkelingen, aandachtspunten en oplossingen binnen een agrarisch thema

Hoe werkt het?

Selecteer in het WijzerOverzicht een voor u relevant agrarisch thema. En controleer vervolgens in maximaal 5 stappen, hoe u uw agrarisch bedrijf duurzaam kunt verbeteren inzake het gekozen thema.


AgriWijzer maakt u wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en zet bruikbare tips en praktische oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u zich goed (her)- oriënteren op de regelgeving van nu en later.

AgriWijzer stelt u als boer, tuinder en teler in staat om in de ontwikkeling van uw bedrijf de juiste keuzes te maken. U bent verzekerd van onafhankelijk advies en oplossingen om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving.

U kiest de Wijzers die voor u relevant zijn en/of waarin u actief bent. Bekijk via het Wijzeroverzicht wat voor u interessant is.

AgriWijzer
is ontwikkeld door