Regelgeving

Toegankelijke en begrijpelijke
milieu-wetgeving en regelgeving

AgriWijzer heeft de milieu-wetgeving vertaald in 'boerentaal' voor vier verschillende agrarische sectoren: de veehouderij-, de glastuinbouw-, de akkerbouw- en de openteelt-sector.

Toegespitst op uw situatie

De milieuregels in de veehouderij veranderen snel en worden steeds strenger. Met behulp van de VeehouderijWijzer kunt u eenvoudig controleren of alles op en rondom uw bedrijf voldoet aan de regelgeving. De VeehouderWijzer maakt eventuele knelpunten inzichtelijk en biedt handige maatwerkadviezen en oplossingen, die u direct kunt toepassen. Zowel bij een bestaand bedrijf als bij eventuele renovatie of nieuwbouwplannen.

Actuele wijzers

Handig voor periodiek gebruik

ErfEmissieWijzer
Akkerbouw, Fruitteelt en Bloembollen

Met de wijzers op AgriWijzer bent u altijd op de hoogte van de actuele regelgeving, ontwikkelingen, aandachtspunten en oplossingen binnen een agrarisch thema

Hoe werkt het?

Selecteer in het WijzerOverzicht een voor u relevant agrarisch thema. En controleer vervolgens in maximaal 5 stappen, hoe u uw agrarisch bedrijf duurzaam kunt verbeteren inzake het gekozen thema.


AgriWijzer maakt u wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en zet bruikbare tips en praktische oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u zich goed (her)- oriënteren op de regelgeving van nu en later.

AgriWijzer stelt u als boer, tuinder en teler in staat om in de ontwikkeling van uw bedrijf de juiste keuzes te maken. U bent verzekerd van onafhankelijk advies en oplossingen om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving.

U kiest de Wijzers die voor u relevant zijn en/of waarin u actief bent. Bekijk via het Wijzeroverzicht wat voor u interessant is.

AgriWijzer
is ontwikkeld door