Resultaat

Aandachtspunten op en rondom uw bedrijf
direct inzichtelijk

Na het invullen van de vragen per onderdeel uit de vragenlijst, kunt u per onderdeel direct het resultaat bekijken en controleren of er eventuele aandachtspunten voor u zijn.

Resultaatmogelijkheden

Er zijn drie resultaatmogelijkheden:

  • Er zijn geen aandachtspunten inzake het geselecteerde onderdeel uit de onderdelenlijst. U voldoet voor dit onderdeel aan de actuele regels en eisen en hoeft voor wat betreft dit onderdeel geen verdere actie te ondernemen.
  • Indien er bij één of meerdere onderwerpen van een onderdeel uit de onderdelenlijst voor uw bedrijf verbeteringen mogelijk zijn, krijgt u in het geel een aandachtspunt te zien. U voldoet weliswaar voor dit onderdeel aan de regels en eisen, maar er zijn nog wel verbeteringen mogelijk.
  • Indien u bij één of meerdere onderwerpen van het geselecteerde onderdeel uit de onderdelenlijst op of rondom uw bedrijf (nog) niet voldoet aan de regels en eisen, krijgt u in het rood een aandachtspunt te zien. Er zijn aanpassingen nodig om voor het betreffende onderdeel aan de regels en eisen te voldoen.

Actuele wijzers

Handig voor periodiek gebruik

Lely Orbiter
zuivelfabriek

Met de wijzers op AgriWijzer bent u altijd op de hoogte van de actuele regelgeving, ontwikkelingen, aandachtspunten en oplossingen binnen een agrarisch thema

Hoe werkt het?

Selecteer in het WijzerOverzicht een voor u relevant agrarisch thema. En controleer vervolgens in maximaal 5 stappen, hoe u uw agrarisch bedrijf duurzaam kunt verbeteren inzake het gekozen thema.


AgriWijzer maakt u wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en zet bruikbare tips en praktische oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u zich goed (her)- oriënteren op de regelgeving van nu en later.

AgriWijzer stelt u als boer, tuinder en teler in staat om in de ontwikkeling van uw bedrijf de juiste keuzes te maken. U bent verzekerd van onafhankelijk advies en oplossingen om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving.

U kiest de Wijzers die voor u relevant zijn en/of waarin u actief bent. Bekijk via het Wijzeroverzicht wat voor u interessant is.

AgriWijzer
is ontwikkeld door