In maximaal 5 stappen naar een oplossing

VRAGENLIJST
RESULTAAT
ADVIES
OPLOSSINGEN
INLEIDING

VRAGENLIJST

TOETSEN EN VERBETEREN

Door een korte vragenlijst in te vullen krijgt u inzicht in eventuele aandachtspunten op en rondom uw bedrijf.

EXTRA AANDACHT COOR CRIMINALITEIT

OP EN RONDOM HET BEDRIJF

Criminaliteit op het platteland is een probleem. Uit misdaadstatistieken blijkt dat criminelen steeds vaker toeslaan in het buitengebied. Met de BeveiligingsWijzer kunt u eenvoudig het risico op criminaliteit op uw boerenbedrijf in kaart brengen en kunt u uw bedrijf betere beveiligen.

Kenmerken BeveiligingsWijzer

SECTOREN:
Tuinbouw
PRIJS:
Gratis
TOPICS:
Gerichte preventieve maatregelen tegen criminaliteit en diefstal op uw tuindersbedrijf
PERIODE:
6 maanden
BELANG:
Optimaal beveiligen van uw tuindersbedrijf
AANBIEDER:
LTO Ledenvoordeel, CCV en AgriWijzer
CATEGORIEËN:
Regelgeving
Vragenlijst
Resultaat
Advies
Oplossingen

OPLOSSINGEN VOOR MEER VEILIGHEID

OP EN RONDOM HET BEDRIJF

Door een korte vragenlijst per gekozen onderwerp in te vullen, geeft de BeveiligingsWijzer u inzicht in eventuele aandachtspunten op en rondom uw bedrijf. Vervolgens ontvangt u een advies op maat met bruikbare oplossingen hoe u uw bedrijf nog beter kunt beveiligen tegen criminelen en welke maatregelen het risico op diefstal verkleinen.

Documentatie

Download informatie leaflet

BeveiligingsWijzer is ontwikkeld in samenwerking met

Actuele wijzers

Handig voor periodiek gebruik

BeveiligingsWijzer
Intensief Vee

Met de wijzers op AgriWijzer bent u altijd op de hoogte van de actuele regelgeving, ontwikkelingen, aandachtspunten en oplossingen binnen een agrarisch thema

Hoe werkt het?

Selecteer in het WijzerOverzicht een voor u relevant agrarisch thema. En controleer vervolgens in maximaal 5 stappen, hoe u uw agrarisch bedrijf duurzaam kunt verbeteren inzake het gekozen thema.

AgriWijzer maakt u wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en zet bruikbare tips en praktische oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u zich goed (her)- oriënteren op de regelgeving van nu en later.

AgriWijzer stelt u als boer, tuinder en teler in staat om in de ontwikkeling van uw bedrijf de juiste keuzes te maken. U bent verzekerd van onafhankelijk advies en oplossingen om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving.

U kiest de Wijzers die voor u relevant zijn en/of waarin u actief bent. Bekijk via het Wijzeroverzicht wat voor u interessant is.