BedrijfsWaterWijzer

BedrijfsWaterWijzer
Monitoring watermanagement

De BedrijfsWaterWijzer maakt het monitoren van het watermanagement op melkveebedrijven mogelijk. De Wijzer biedt aanknopingspunten voor verbetering van het watermanagement.

Gebruikt u voor

De BedrijfsWaterWijzer maakt het monitoren van het watermanagement op melkveebedrijven mogelijk. De Wijzer biedt aanknopingspunten voor verbetering van het watermanagement. Het is een webapplicatie die opgebouwd is uit zeven modules. Inmiddels is een...

AANDACHT VOOR EEN SCHOON WATER

OP EN RONDOM HET BEDRIJF

Schoon en netjes werken op het erf werkt prettig en heeft als voordeel dat er weinig nutriënten kunnen afspoelen. Door het tijdig toepassen van de juiste maatregelen voorkomt u dat u later onnodig geld moet uitgeven en overheden bij controles niet tevreden zijn.

Kenmerken BedrijfsWaterWijzer

SECTOREN:
Veehouderij
PRIJS:
Gratis
TOPICS:
PERIODE:
6 maanden
BELANG:
Het terugdringen van erfafspoeling
AANBIEDER:
WUR, Broos Water

OPLOSSINGEN VOOR MINDER ERFAFSPOELING

OP EN RONDOM HET BEDRIJF

De BedrijfsWaterWijzer onderdeel erf maakt u wegwijs in de wirwar van milieuregels en eisen en zet voor uw erfsituatie en of toekomstplannen gerichte adviezen, praktische oplossingen en bruikbare tips op een rij. Met de wijzer vermindert u het risico op het afspoelen en lozen van voedingsstoffen (nutriënten) van het verharde erf en kunt u erfafspoeling terugdringen.

Documentatie

Download informatie leaflet

BedrijfsWaterWijzer is ontwikkeld in samenwerking met

Actuele wijzers

Handig voor periodiek gebruik

BeveiligingsWijzer
Akkerbouw

Met de wijzers op AgriWijzer bent u altijd op de hoogte van de actuele regelgeving, ontwikkelingen, aandachtspunten en oplossingen binnen een agrarisch thema

Hoe werkt het?

Selecteer in het WijzerOverzicht een voor u relevant agrarisch thema. En controleer vervolgens in maximaal 5 stappen, hoe u uw agrarisch bedrijf duurzaam kunt verbeteren inzake het gekozen thema.

AgriWijzer maakt u wegwijs in de wirwar van landelijke regels en eisen van overheden en zet bruikbare tips en praktische oplossingen voor u op een rij. Zo kunt u zich goed (her)- oriënteren op de regelgeving van nu en later.

AgriWijzer stelt u als boer, tuinder en teler in staat om in de ontwikkeling van uw bedrijf de juiste keuzes te maken. U bent verzekerd van onafhankelijk advies en oplossingen om uw bedrijf te laten voldoen aan de actuele regelgeving.

U kiest de Wijzers die voor u relevant zijn en/of waarin u actief bent. Bekijk via het Wijzeroverzicht wat voor u interessant is.